Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Ethanol en alcohol reiniging

Ethanol en alcohol reiniging 

Bij ons kun u als professionele eindgebruiker ethanol kopen van verschillende zuiverheden, zowel met als zonder accijnsvrijstelling. Aan bedrijven die niet voldoen aan de gestelde voorwaarden, mogen en zullen wij niet leveren. Om producten in onze webshop te kunnen bestellen, moet u een account aanmaken met uw bedrijfsgegevens. Na het aanmaken van het account kunt u (na goedkeuring) producten uit ons assortiment bestellen. Naast de chemie producten uit ons assortiment, voorzien wij professionele eindgebruikers ook van verpakkingen en hulpmiddelen, dus specifiek voor bedrijven werkzaam in de chemie.

Over Ethanol

Ethanol wordt in de volksmond vaak alcohol genoemd, doordat het als oplosmiddel wordt gebruikt in alcoholische drank. Ethanol is mengbaar met verschillende andere oplosmiddelen die u ook bij van Hees kunt aanschaffen, zoals verschillende reagentia (onder andere aceton en azijnzuur). Wij leveren diverse soorten ethanol met verschillende zuiverheden. Daarnaast hebben wij ook gedenatureerde ethanol, deze is door middel van een toevoeging bijv. 5% methanol of 5% isopropanol ongeschikt gemaakt voor consumptie.

Accijnsvrij leveren in Nederland

Van Hees B.V. heeft een vergunning voor het accijnsvrij leveren van ethanol binnen Nederland. Indien u als klant in het bezit bent van een vergunning vrijstelling accijns kunnen wij Ethanol accijnsvrij aanleveren. Vanuit ons ruime assortiment hebben we verschillende concentraties ethanol, zoals absoluut, 99,5%, 96%, 70% en 40% die vrijstelling van accijns hebben.

Ons product Ethanol eurodenaturant denatureert de alcohol volledig en wordt door alle lidstaten geaccepteerd. Deze heeft te allen tijde een vrijstelling van accijns. Dit product is niet geschikt als voedings-en of genotsmiddel voor menselijke consumptie. Lees dus goed onder de productomschrijving om welke producten dit gaat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren