Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Buffers

Bufferoplossing

Een bufferoplossing is een oplossing die zo is samengesteld dat wanneer er water of kleine hoeveelheden zuur of base aan de oplossing worden toegevoegd de pH niet merkbaar veranderd. In algemene zin is een bufferoplossing een mengsel van een zwak zuur en een zout afgeleid van dat zwakke zuur. VAN HEES levert verschillende soorten kant en klare buffermengsels voor het laboratorium.

Bedrijfsaccount aanmaken

Onze bufferoplossingen zijn alleen voor professionele eindgebruikers en niet verkrijgbaar voor particulieren. Om producten te kunnen bestellen, heeft u een goedgekeurd account nodig. Indien u vragen over specifieke producten uit ons assortiment heeft, kunnen wij u van dienst zijn middels ons contactformulier. Al onze producten zijn afkomstig van een Europese gecertificeerde leverancier.

Onze brochure

Van onze buffers hebben wij een brochure beschikbaar die u eenvoudig kunt downloaden. In de brochure staan de bijgewerkte prijzen, de samenstelling van de buffers en het artikelnummer. 

Download hier onze buffer brochure.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren