Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Pipetten en Pipetteerhulpen

Pipetten en Pipetteerhulpen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 34

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 34

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Precisie en controle door middel van het gebruik van pipetten en pipetteerhulpen in laboratoria

Pipetten en pipetteerhulpen zijn onontbeerlijke instrumenten in laboratoriumomgevingen, waar precisie en efficiëntie bij het doseren van vloeistoffen van vitaal belang zijn. Pipetten zijn verkrijgbaar in verschillende types, waaronder mechanische, elektronische en herbruikbare varianten, en worden gebruikt voor nauwkeurige volumemetingen. Ze bieden een consistente afgifte van vloeistoffen en zorgen voor een soepele bediening van de pipet. Samen vormen pipetten en pipetteerhulpen een krachtige combinatie voor het nauwkeurig doseren van monsters in diverse laboratoriumtoepassingen, waaronder microbiologie, celkweek en analytische chemie.

Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad, waardoor voor ons een snelle levering van pipetten en pipetteerhulpen mogelijk. Van Hees B.V. is een specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Hiermee kunnen wij u juist informeren en mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!