Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Testkits en teststrips

Testkits en teststrips

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 109

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 109

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Testkits en -strips die consistent het onderzoek en analyses ondersteunen

Testkits en teststrips zijn essentiële instrumenten in een laboratorium, die een snelle en accurate kijk geven op verschillende analytische processen. Deze laboratoriumbenodigdheden worden voornamelijk gebruikt waar parameters moeten worden gemeten op een gestandaardiseerde en efficiënte manier. Zo zorgen daarbij de teststrips voor een handige en snelle methode om resultaten te verkrijgen op locatie of in het laboratorium. Ze worden onder andere gebruikt bij het meten van pH, detectie van specifieke stoffen of water kwaliteit. Dit biedt de gebruiker de ruimte en nauwkeurigheid die deze experimenten en analyses nodig hebben.

Van Hees B.V.  is een specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren, is voor ons een snelle levering van testkits en teststrips mogelijk. Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Hiermee kunnen wij u juist informeren en mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!