Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Vouwfilters

Vouwfilters

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Het efficiënt filtreren met het gebruik van vouwfilters in het laboratorium

Vouwfilters zijn een onmisbaar onderdeel als er gesproken wordt over laboratoriumbenodigdheden en deze filters spelen daarmee een belangrijke rol bij het scheiden en zuiveren van vloeistoffen in verschillende toepassingen. Dit soort filtreerpapier is gemaakt van een hoogwaardig materiaal, zoals glasvezel of cellulose, waarbij het ontworpen is met een gevouwen structuur en zo een groot filtratieoppervlakte biedt. Vouwfilters komen vaak voor bij kwaliteitscontroles in laboratoria, monsterbereiding en het zuiveren van oplossingen. Er zijn verschillende varianten in poriegroottes, wat deze laboratoriumbenodigdheden geschikt maakt voor een verscheidenheid aan toepassingen, van fijne deeltjesretentie tot aan grove filtratie. Daarnaast zijn ze makkelijk te gebruiken wat hun een onmisbaar onderdeel maakt van laboratoria, die consistente en nauwkeurige resultaten bieden voor verschillende analyses en experimenten.

Bij Van Hees B.V. zijn er verschillende soorten vouwfilters te verkrijgen. Omdat wij veelal uit voorraad leveren, is snelle levering mogelijk. Buiten het leveren uit eigen voorraad, hebben wij ook deskundig personeel die u te woord graag te woord staat bij enige vragen. U altijd contact opnemen met onze afdeling binnendienst via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.