Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Magneetroerstaven en opnemers

Magneetroerstaven en opnemers

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 19

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 19

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Essentieel voor bij het consistent roeren van vloeistoffen, magneetroerstaven en opnemers

Magneetroerstaven en opnemers zijn belangrijke hulpmiddelen die in bijna iedere laboratoriumomgeving gebruikt worden. Ze zorgen voor een gelijkmatig mengen van de vloeistof. Dese laboratoriumbenodigdheden zijn zeer goed chemisch bestendig omdat ze PTFE (teflon) ommanteld zijn. De magneetroerstaafjes zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en in ronde, ellipsvormige of kruisvormige staafjes al naar gelang de afmeting van het bekerglas of vat waar ze in gebruikt worden. Als de roerder wordt aangezet, begint dit staafje gelijkmatig te roeren en wordt er een draaiveld gecreëerd in de desbetreffende vloeistof. Om de roerstaaf  na gebruik uit de vloeistof te nemen, kan dit met een  magneetstaafopnemer worden gedaan, dit gereedschap heeft ook een PTFE ommanteling om veilig het magneetroerstaafje uit de oplossing te halen.

Van Hees B.V. levert verschillende soort hoge kwaliteit magneetroerstaven en opnemers. Daarnaast leveren wij grotendeels uit voorraad, waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Onze producten worden enkel verkocht aan professionele eindgebruikers en zijn niet verkrijgbaar voor particulieren. Bij specifieke vragen over producten uit ons assortiment, kunt u contact met ons opnemen via +31(0)475 729 460, via het contactformulier of via het mailadres info@vanheesbv.com.