Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Disposables

Disposables

Bekijken als Rooster Lijst

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Disposables blijven cruciaal bij ieder laboratoriumwerk

Disposables vormen een belangrijk onderdeel in het analyseproces van  laboratoria. Onder de categorie disposables vallen een breed scala aan laboratoriumbenodigdheden, zoals bijvoorbeeld injectiespuiten, naalden, diverse soorten schaaltjes en weegschaaltjes. Deze disposables bieden een handige oplossing voor het eenmalig hanteren van monsters en reagentia. Door dit eenmalig gebruik wordt er kruisbesmetting voorkomen en nauwkeurige en betrouwbare uitvoering van experimenten gewaarborgd. De dagelijkse analyses of experimenten hoeven hierdoor niet worden stilgelegd en blijft het laboratorium zo efficiënt mogelijk doorgaan.

Dé specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden, Van Hees B.V.

Bij Van Hees B.V. vindt u hoge kwaliteit disposables voor in uw laboratorium. Wij leveren daarbij grotendeels uit eigen voorraad, waardoor een snelle levering mogelijk is.  Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Die staan voor u klaar om u te  informeren en assisteren. Mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!