Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Producten

Hoe kan ik een product zoeken?

U kunt op verschillende manieren navigeren door de site. De webshop is opgebouwd rondom verschillende hoofdcategorieën en subcategorieën. 
U kunt ook het zoekvenster bovenaan de webpagina gebruiken. Vul een zoekterm in, bijvoorbeeld 'ethanol' of 'buffer', maar u kunt ook zoeken op artikelnummer.
Vindt u nog niet wat u zoekt? Maak dan gebruik van de Uitgebreid Zoeken functie

Wat is het verschil tussen ethanol incl. accijns en ethanol met vrijstelling?

Accijns is een vorm van indirecte belasting die wordt geheven op de verkoop van bepaalde goederen. In ons blog artikel leest u uitgebreid over de accijnswetgeving.

Is dit jullie gehele assortiment?

U kunt bij ons terecht voor een divers aanbod aan chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Wij werken continu aan een zo compleet mogelijke webshop. Het kan echter voorkomen dat bepaalde producten niet worden weergegeven in de webshop. Bent u op zoek naar een product dat niet wordt weergegeven in de webshop? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@vanheesbv.com) en/of telefonisch. Bel naar +31(0)475 729 460. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie.

Kan ik meer informatie krijgen over een product?

Dat kan. Neem contact met ons op via e-mail (info@vanheesbv.com) en/of telefonisch. Bel naar +31(0)475 729 460. U kunt ook het contactformulier invullen.