Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Reiniging

Reiniging

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 36

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 36

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Reiniging in het Laboratorium: Hygiëne en Veiligheid Gewaarborgd

Reiniging in het laboratorium is een belangrijk aspect van het dagelijkse beheer van laboratoriumomgevingen. Het betreft onder andere het grondig schoonmaken van werkoppervlakken, apparatuur, glaswerk en andere materialen om zo mogelijke verontreinigingen en kruisbesmetting te minimaliseren. Daarnaast is een schone werkomgeving essentieel om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van experimenten te waarborgen, omdat zelfs kleine verontreinigingen de resultaten mogelijk kunnen beïnvloeden. Bovendien draagt een hygiënische werkomgeving bij aan de veiligheid van laboratoriumpersoneel door het risico op blootstelling aan potentieel gevaarlijke stoffen te verminderen.

Reinigingsprotocollen omvatten het gebruik van geschikte reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen, evenals het correct afvoeren van afval. Regelmatige reiniging en bescherming is onmisbaar voor de correcte uitvoering in het laboratoriumwerk, enkele voorbeelden van producten voor machinale reiniging van laboratoriumglaswerk zijn Neodisher, LaboClean FLA, Neodisher Z.

Bij Van Hees B.V. vindt u hoge kwaliteit reinigingsmiddelen. Wij zijn een specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren, is voor ons een snelle levering mogelijk. Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Hiermee kunnen wij u juist informeren en mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!