Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Disposables en gereedschappen

Disposables en gereedschappen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 94

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 94

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Disposables en gereedschappen

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten disposables en gereedschappen, zoals magneetroerstaven, injectiespuiten en bunsenbranders. De magneetroerstaven hebben verschillende afmetingen vanaf 10x 6mm tot en 80 x 9mm en van kruisvormige tot ellipsvormige afhankelijk waarvoor u deze wilt gebruiken. De bunsenbrander met naaldventiel is bij ons aan te schaffen en te gebruiken voor het verwarmen van onder meer reageerbuizen, erlenmeyers en kolven. Dit product is met waakvlam. De steriele injectiespuiten zijn in veelvoud aan te schaffen, waarbij de minimale afname per verpakking is aangegeven.

Gecertificeerde Europese leverancier

Al onze producten zijn afkomstig van een gecertificeerde Europese leverancier. Onze producten zijn alleen bedoeld voor professionele eindgebruikers en zijn niet verkrijgbaar voor particulieren. De prijzen die in de webshop worden weergeven zijn exclusief BTW.

U kunt met een account met uw bedrijfsgegevens, na goedkeuring, alle producten uit ons assortiment bestellen. Naast verschillende chemieproducten, voorzien wij professionele eindgebruikers ook van verpakkingen, disposables en gereedschappen voor het gebruik van onze producten.

Indien u nog vragen heeft over producten, neem dan gerust contact op via het contactformulier of mail naar info@vanheesbv.com.