Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Disposables en gereedschappen

Disposables en gereedschappen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 96

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 96

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Laboratorium disposables en gereedschappen

Disposables in een laboratorium en de juiste gereedschappen zijn een onmisbare basis voor in ieder laboratorium. Bij ieder onderzoek komt een van de twee wel te pas, waarbij ze een belangrijke rol spelen bij het uitvoeren van diverse analyses en experimenten.

Disposables is een groep artikelen met een grote verscheidenheid aan filters, microtiterplaten en cuvetten. Deze worden één keer gebruikt om zo de kans op contaminatie te minimaliseren en zo een hygiënische werkomgeving te kunnen waarborgen. Verder zijn de gebruikelijke reageerbuizen, handschoenen en petrischalen hier ook bekende voorbeelden van. Deze zijn onmisbaar in de laboratoria en zorgen ervoor dat de analyses en experimenten op de correcte en veilige manier uitgevoerd kunnen worden.

Daarnaast zijn er een groot scala aan hoge kwaliteit laboratoriumtools, denk daarbij aan pipetten, spatels en pH-meters, die analisten helpen bij nauwkeurige metingen en handelingen. De zorgvuldige selectie en correcte toepassing van deze laboratoriumbenodigdheden dragen bij aan de betrouwbaarheid en precisie van laboratoriumresultaten en spelen een belangrijke rol in de constante zoektocht naar nieuwe ontdekkingen en wetenschappelijke vooruitgang.

 

Van Hees B.V. de specialist in lab chemicaliën en benodigdheden

Hoge kwaliteit lab disposables en gereedschappen voor in uw laboratorium vindt u bij Van Hees B.V. Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Hebben wij een product niet gelijk voor u paraat staan, dan doen we ons best het voor u te vinden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling binnendienst via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.