Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Ethanol en alcohol reiniging

Ethanol en alcohol reiniging

Bekijken als Rooster Lijst

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Ethanol en alcohol reiniging

Bij ons kun u als professionele eindgebruiker ethanol kopen van verschillende zuiverheden, zowel met als zonder accijnsvrijstelling. Aan bedrijven die niet voldoen aan de gestelde voorwaarden, mogen en zullen wij niet leveren. Om producten in onze webshop te kunnen bestellen, moet u een account aanmaken met uw bedrijfsgegevens. Na het aanmaken van het account kunt u (na goedkeuring) producten uit ons assortiment bestellen. Naast de chemie producten uit ons assortiment, voorzien wij professionele eindgebruikers ook van verpakkingen en hulpmiddelen, dus specifiek voor bedrijven werkzaam in de chemie.

 

Ethanol in het algemeen

Ethanol wordt in de volksmond vaak alcohol genoemd, doordat het als oplosmiddel wordt gebruikt in alcoholische drank. Ethanol is mengbaar met verschillende andere oplosmiddelen die u ook bij Van Hees kunt aanschaffen, zoals verschillende reagentia (onder andere aceton en azijnzuur). Wij leveren diverse soorten ethanol met verschillende zuiverheden. Daarnaast hebben wij ook gedenatureerde ethanol, deze is door middel van een toevoeging bijv. 5% methanol of 5% isopropanol ongeschikt gemaakt voor consumptie.

 

Verschillende soorten Ethanol

 

Ethanol Absoluut

Ethanol Absoluut is 100% zuivere ethanol.

 

Ethanol 96 % / 70 % / 40 %

Ethanol 96 %, Ethanol 70 % en Ethanol 40 % zijn andere verhoudingen als je kijkt naar de verhouding van ethanol en water. Deze varianten zijn verdund met demiwater, waarbij het percentage aangeeft hoeveel van de totale hoeveelheid ethanol is.

 

Ethanol – 5% Isopropanol gedenatureerd & 5% Methanol gedenatureerd

Gedenatureerde ethanol is ongeschikt om deze te gebruiken voor voedings- of genotsmiddelen die worden gebruikt voor menselijke consumptie. Deze variant is dan ook tenslotte te gebruiken als brandstof of voor het reinigen. In ons leveringsprogramma hebben wij ethanol gedenatureerd met 5% methanol of ethanol gedenatureerd met  5% isopropanol. Daarnaast, vanwege wetgeving is de levering van bovengenoemde ethanol uitsluitend mogelijk in Nederland.

 

Ethanol Pro Analyse

Ethanol Pro Analyse is een variant die op papier een hogere puriteit heeft vanwege een groter aantal analyses die uitgevoerd zijn op deze ethanol. Hiermee kan nog beter worden aangetoond waarop deze ethanol getest is en daarbij toont het ook beter aan waaruit deze ethanol bestaat.

 

Ethanol Eurodenaturant

Ons product Ethanol eurodenaturant denatureert de alcohol volledig en wordt door alle EU-lidstaten geaccepteerd. Deze heeft te allen tijde een vrijstelling van accijns. Dit product is niet geschikt als voedings-en of genotsmiddel voor menselijke consumptie. Lees dus goed onder de productomschrijving om welke producten dit gaat.

 

Accijnsvrij leveren in Nederland

Van Hees B.V. heeft een vergunning voor het accijnsvrij leveren van ethanol binnen Nederland. Indien u als klant in het bezit bent van een vergunning vrijstelling accijns kunnen wij Ethanol accijnsvrij aanleveren. Vanuit ons ruime assortiment hebben we verschillende concentraties ethanol, zoals absoluut, 99,5%, 96%, 70% en 40% die met vrijstelling van accijns geleverd kunnen worden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen  betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.