Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Trechters

Trechters

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 35

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 35

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Het beheren van vloeistoffen met precisie door het gebruik van trechters

Trechters, één van de veelgebruikte hulpmiddelen waarmee vloeistoffen nauwkeurig kunnen worden overgebracht van bijvoorbeeld de ene container in de andere. Hiermee wordt de kans op morsen of een ongecontroleerde stroom van vloeistof geminimaliseerd. Deze laboratoriumbenodigdheden zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Zo worden ze voornamelijk gemaakt van glas of kunststof, waarbij er trechters zijn met een smalle korte of lange steel voor het overbrengen van vloeistoffen in bijvoorbeeld een maatkolf, fles en andere container. Daarnaast zijn er trechters geschikt voor het overbrengen van poeders met een grotere diameter van de steel en trechters voor het overbrengen van grotere hoeveelheden vloeistof in bijvoorbeeld een  jerrycan. Glazen trechters kunnen ook voorzien zijn van een slijpstuk of een filter met een bepaalde poriegrootte. Door deze verschillende mogelijkheden zijn trechters een belangrijk hulpmiddel in laboratoria en kunnen laboratoriumwerkzaamheden efficiënt en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Van Hees B.V. de laboratoriumspecialist voor talrijke doeleinden

Van Hees B.V heeft een groot aantal aan hoge kwaliteit trechters. Daarbij leveren wij grotendeels uit eigen voorraad waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Mocht u vragen of interesse in een van onze producten hebben, dan kunt u gerust contact opnemen met onze afdeling binnendienst via het telefoonnummer +31(0)475 729 460, kunt u ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.