Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Overige filters en toebehoren

Overige filters en toebehoren

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 21

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 21

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Het compleet maken van filtratie mogelijkheden door middel van overige filters en toebehoren  

Buiten de membraan-, rond-, spuit- en vouwfilters zijn er ook nog andere filters en toebehoren te verkrijgen voor andere filtratiedoeleinde. Zo maken zij het hele plaatje compleet en voldoen deze laboratoriumbenodigdheden aan de verschillende filtratiebehoeften die een laboratorium nodig zou kunnen hebben. Als een oplossing geforceerd gefilterd moet worden kan men gebruik maken van een Buchner trechter met een rondfilter naar keuze of een glasfiltertrechter met een poriëngrootte die nodig is, wat nog veel meer verschillende soorten filters een kans biedt.

Bij Van Hees B.V. zijn er verschillende hoge kwaliteit filters en toebehoren verkrijgbaar. Zo leveren wij grotendeels uit eigen voorraad, zodat voor ons snelle levering mogelijk wordt gemaakt. Onze producten worden enkel verkocht aan professionele eindgebruikers en zijn daarbij niet verkrijgbaar voor particulieren. Mocht u daarnaast vragen hebben over producten or andere informatie, kunt u ons opgeleid personeel bereiken via +31(0)475 729 460 of kunt u contact opnemen via het contactformulier.