Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Salpeterzuur

Salpeterzuur

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Salpeterzuur in het algemeen

Dit sterk anorganische zuur kent veel technische toepassingen in diverse industrietakken en is een van de belangrijkste zuren. Salpeterzuur is zeer goed oplosbaar in water en is als zuivere toestand kleurloos, er kan een lichtgele verkleuring optreden, met een intens prikkelende geur. Deze reagens is daarnaast ook zeer corrosief en wordt het meeste verkocht als een oplossing in water, waarbij het ook samen met geconcentreerd zoutzuur in een verhouding van 3:1 koningswater kan worden gemaakt. In deze verhouding lossen edele metalen zoals platina en goud op. In laboratoria wordt dit zuur voornamelijk gebruikt voor analyses waarbij metaalsporen worden gezocht in oplossingen.

 

Salpeterzuur bij Van Hees B.V.

 

Bij Van Hees B.V. vindt u verschillende soorten hoge kwaliteit chemie. Verschillende soorten salpeterzuur, het assortiment wordt alleen maar groter. Een snelle levering is mogelijk, omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren en zo dus een kortere levertijd kunnen hanteren. Ook leveren wij custom-made chemicaliën vanuit onze eigen productie, waardoor wij de wensen van klanten nog beter kunnen naleven. Kunt u het product niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met ons personeel of stuur een bericht via het contactformulier.