Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Buizen en toebehoren

Buizen en toebehoren

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 25

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 25

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Reageer-, centrifuge- en destructiebuizen en verschillende toebehoren: een groot scala aan toepassingen

Er zijn verschillende soorten buizen verkrijgbaar voor het laboratorium. Deze buizen en hun toebehoren vormen een belangrijk onderdeel voor veel laboratoriumactiviteiten. Deze instrumenten worden gebruikt in en voor diverse doeleinden. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik bij het transporteren, opslaan en analyseren van monsters. Laboratoriumbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, qua vorm en qua maat. Zo zijn er onder andere destructiebuizen, reageerbuizen, centrifugebuizen en PCR-buizen, ieder die bestemd is voor een eigen toepassing, waarbij ze kunnen verschillen tussen glas of kunststof.

Buiten de buizen zelf, zijn er veelal verschillende accessoires en toebehoren. Een bekend voorbeeld van deze laboratoriumbenodigdheden zijn de buisrekken, sluitingen en afdichtingen. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij het opslaan en transporteren van buizen. Daarnaast zijn ook specifieke hulpmiddelen zoals deksels en adapters, die het veilig hanteren en opslaan van monsters. Buizen kunnen worden ingezet in diverse disciplines en spelen hiermee ook een essentiële rol bij het bewaren, analyseren van monsters en uitvoeren van bepaalde reacties. Deze buizen moeten daarnaast van hoge kwaliteit zijn, om hiermee de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de resultaten te kunnen waarborgen en enige externe invloeden worden voorkomen.

Verschillende soorten buizen en toebehoren bij Van Hees B.V.

Bij ons vindt u hoge kwaliteit buizen en toebehoren. Omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren, is voor ons een snelle levering mogelijk. Van Hees B.V.  is een specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Hiermee kunnen wij u juist informeren en mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!