Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Laboratoriumglas en verbruiksmateriaal

Laboratoriumglas en verbruiksmateriaal

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 462

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 462

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Het glaswerk van én in ieder laboratorium

Laboratoriumglas is een veelzijdige en essentieele laboratoriumbenodigdheden, die een belangrijke rol spelen in uiteenlopende wetenschappelijke toepassingen. In laboratoria word wereldwijd dit speciaal ontworpen glaswerk gebruikt voor een breed scala aan doeleinden, dat varieert van fundamenteel onderzoek tot industriële toepassingen. De grootschalige mogelijkheden aan laboratoriumglas bestaat onder meer uit erlenmeyers, kolven, buisjes, pipetten, buretten, petrischalen en nog veel meer. Ieder soort glaswerk is zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan strikte normen van precisie, betrouwbaarheid en veiligheid, zodat hier ook veilig mee kan worden gewerkt.

 

Laboratoriumglas is ontwikkeld om tegen chemische corrosie en hoge temperaturen te kunnen, waardoor het geschikt is voor het uitvoeren van chemische reacties, analyseren van monsters en uitvoeren van biologische assays. De transparantie van het glas maakt het mogelijk om visuele waarnemingen en analyses uit te voeren, die cruciaal zijn bij het onderzoeken van fysieke en chemische veranderingen. Een voorbeeld hiervan is dat bij onderzoek naar nieuwe medicijnen en diagnostische tests veelal laboratoriumglas wordt gebruikt.

 

Verbruiksmateriaal in het laboratorium

Verbruiksmaterialen zijn in het laboratorium van cruciaal belang voor het uitvoeren van experimenten, analyses en onderzoeken. Onder andere materiaal zoals reageerbuisjes, microcentrifugebuizen, filters, pipetpunten, membranen en petrischalen vallen in deze groep. Deze groep aan producten zorgen er onder andere voor dat de integriteit van het onderzoek blijft gewaarborgd, contaminatie wordt voorkomen en de resultaten betrouwbaar zijn.

De meest gebruikte toepassingen van deze verbruiksmaterialen zijn bij het verwerken, behandelen en analyseren van reagentia en monsters. Door het eenmalig gebruik wordt door de gebruikers het risico op kruisbesmetting geminimaliseerd en nauwkeurige en reproduceerbare uitvoering van analyses en experimenten gerealiseerd. Hierbij speelt de kwaliteit van dit materiaal dan ook een grote rol om zo de juiste resultaten te verkrijgen.

 

VAN HEES B.V. de laboratoriumspecialist in chemicaliën

Bij Van Hees B.V. zijn er verschillende hoge kwaliteit laboratoriumglas en verbruiksmaterialen verkrijgbaar. Onze producten zijn daarbij enkel bedoeld voor professionele eindgebruikers en niet verkrijgbaar voor particulieren. Mocht u specifieke vragen hebben over producten uit ons assortiment, kunnen wij u onder andere helpen via ons contactformulier of kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)475 729 460. Daarnaast leveren wij grotendeels uit voorraad, waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken.