Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Laboratoriumglas en verbruiksmateriaal

Laboratoriumglas en verbruiksmateriaal

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 440

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 440

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Laboratoriumglas en verbruiksmateriaal

Bij VAN HEES kunt u als professionele eindgebruiker laboratoriumglas en verbruiksmateriaal kopen. Zo hebben wij verschillende soorten reageerbuizen, erlenmeyers en maatkolven in ons assortiment. Bent u op zoek naar een product maar vindt u dit niet terug in ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen u dan verder te helpen.

Op maat gemaakt

Bij ons kunt u laboratoriumglaswerk aankopen van veel gebruikte formaten. Bekerglazen, erlenmeyers, maatglas en overige glaswerken, flessen en potten zijn bij ons eenvoudig aan te vragen. Met ons eigen glasblazer kunnen we verschillende soorten glaswerken maken, die volledig geënt zijn op uw wensen.

Naast de glaswerken kunt u in deze categorie ook terecht voor divers verbruiksmateriaal. Spatels, staven, pincetten en stoppen kunt u in de verschillende productcategorieën terugvinden.

Aanmaken bedrijfsaccount

Om producten in onze webshop te bestellen zult u een account aan moeten maken met uw bedrijfsgegevens. Nadat u een account heeft aangemaakt en een bevestiging heeft ontvangen kunt u een bestelling plaatsen via de webshop. Als alle producten op voorraad zijn in ons magazijn, wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen geleverd. De verwachte leverdatum wordt in de orderbevestiging weergeven.

Heeft u vragen over producten, onze organisatie of opmerkingen dan kunt u middels het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.