Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

pH

pH

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 27

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 27

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

pH metingen blijven cruciaal in de chemie voor de juiste resultaten

pH-metingen zijn voor verschillende experimenten en analyses van cruciale waarde. Dit wordt onder andere gedaan door middel van het gebruiken van pH-meters, elektroden, pH-buffers, indicatoren en kalibratieoplossingen, die hiermee zorgen voor snelle, consistente en betrouwbare resultaten van de pH-waarde. Het meten van de zuurgraad is een van de meest voorkomende taken die gedaan worden in laboratoria. Deze laboratoriumbenodigdheden worden voornamelijk gebruikt bij de analyse van biologische monsters, bij de optimalisatie van chemische reacties of bij het controleren van oplossingen. Binnen laboratoria zijn onder andere deze toepassingen van essentieel belang, waarbij het laboratoriumpersoneel moet kunnen vertrouwen op deze betrouwbare en reproduceerbare resultaten.

Van Hees B.V. is een specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Bij ons vindt u hoge kwaliteit pH apparatuur en verbruiksartikelen. Omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren, is voor ons een snelle levering mogelijk. Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Hiermee kunnen wij u juist informeren en mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!