Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Chromatografie

Chromatografie

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 20

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 20

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Chromatografie, een van de meest bekende scheidingstechnieken

Chromatografie is een scheidingstechniek waarmee complexe mengsels van verschillende stoffen gescheiden kunnen worden in hun samenstellende componenten. HPLC (High Performance Liquid Chromatography) is een scheidingsmethode en een vorm van vloeistofchromatografie waarbij de mobiele fase onder een hoge druk door een kolom wordt gepompt. In ons assortiment kunt u ook verschillende producten vinden die u kunt gebruiken voor HPLC.

 

HPLC geschikte reagentia en HPLC benodigdheden

Er zijn verschillende soorten toepassingen binnen de chromatografie, bijvoorbeeld de HPLC. Bij Van Hees zijn er verscheidene HPLC-reagentia te verkrijgen die voldoen aan alle strikte vereisten waaraan deze producten moeten voldoen. Naast deze chemicaliën, zijn er ook verschillende benodigdheden te verkrijgen bij het gebruik van HPLC, denk hierbij aan vials, caps en schroefdoppen met allerlei soorten septa. De verschillende septa zijn bedoeld om zo voor ieder onderzoek een oplossing te vinden.

 

Chromatografie bij Van Hees B.V.

 

Hoge kwaliteit benodigdheden en disposables vindt u bij Van Hees B.V. Mocht u specifieke vragen hebben over producten uit ons assortiment, kunnen wij u onder andere helpen via ons contactformulier of kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)475 729 460. Wij zijn een specialist in chemicaliën en zetten nauwkeurigheid, ontwikkeling en expertise voorop. Daarnaast leveren wij ook hoge kwaliteit benodigdheden en disposables. Omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren, is voor ons een snelle levering mogelijk.