Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Chromatografie

Chromatografie

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 19

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 19

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Chromatografie

Chromatografie is een scheidingstechniek waarmee mengsels van verschillende stoffen gescheiden kunnen worden in hun samenstellende componenten. HPLC (High Performance Liquid Chromatography) is een scheidingsmethode en een vorm van vloeistofchromatografie waarbij waarbij de mobiele fase onder hoge druk door een kolom wordt gepompt. In ons assortiment kunt u ook verschillende producten vinden die u kunt gebruiken voor HPLC.

De producten uit ons assortiment op dit gebied zijn vials (flacon) met diverse schroefdoppen. Deze worden gebruikt in automatische monsternameapparaten in analytische chromatografie.

Professionele eindgebruikers

Bij VAN HEES kunt u als professionele eindgebruiker verschillende onderdelen aanschaffen voor chromatografiesystemen, zoals vials en caps. Onze producten zijn alleen beschikbaar voor professionele eindgebruikers, wij leveren niet aan particuliere kopers. De prijzen die in de webshop worden weergeven zijn exclusief BTW. Al onze producten zijn afkomstig van een gecertificeerde Europese leverancier.

Indien u vragen hebt over producten of opmerkingen dan kunt u middels het contactformulier contact met ons opnemen. Tevens zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 0475 729 460. Wij hopen u hiermee zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.