Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Reagentia

Reagentia

Een reagens is een stof of oplossing die in de algemene zin wordt gebruikt voor chemische experimenten in de research of ontwikkeling. Een reagens kan gebruikt worden voor de aantoning van een bepaalde stof, een goed reagens is selectief en gevoelig een voorbeeld hiervan is zetmeel toont jodium aan in een oplossing.

Aceton, Kaliumjodide en Petroleum ether 

Wij leveren verschillende reagentia aan bedrijven werkzaam in de chemie. Het assortiment reagentia van VAN HEES bestaat onder meer uit petroleum ether 40-60°C, kaliumjodide en aceton in verschillende zuiverheden en verpakkingen verkrijgbaar. 

Professionele eindgebruikers

Onze reagentia producten zijn alleen bedoeld voor professionele eindgebruikers en niet verkrijgbaar voor particulieren. Om producten te kunnen bestellen, heeft u een goedgekeurd account nodig. Indien u vragen over specifieke producten uit ons assortiment heeft, kunnen wij u van dienst zijn middels ons contactformulier.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 240

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 240

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren