Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Bekers en bekerglazen

Bekers en bekerglazen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 75

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 75

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Één van de bekendste instrumenten in het laboratorium: Bekers en bekerglazen

Bekers en bekerglazen zijn onmisbare hulpmiddelen, die in ieder laboratorium worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Zo worden bekers van kunststof met of zonder handgreep, die meestal een cilindrische vorm hebben met een platte bodem en een schenktuit, gebruikt voor het afmeten en overbrengen van vloeistoffen. Bekerglazen hebben een vergelijkbare vorm zonder handvat en zijn meestal voorzien van een gemarkeerde schaalverdelingen, wat de bekers geschikt maakt voor bijvoorbeeld het meten van de pH in een oplossing of het mengen en verwarmen van vloeistoffen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, verschillend in groottes van enkele milliliters tot enkele liters, afhankelijk van de behoeften van het experiment. Dit laboratoriumglas draagt haar eigen steentje bij aan de nauwkeurigheid en precisie van experimenten en analyses, en zijn hiermee ook een fundamenteel en praktisch onderdeel van het laboratorium.

 

Van Hees B.V. de specialist in lab chemicaliën en benodigdheden

Hoge kwaliteit bekers en bekerglazen voor in uw laboratorium vindt u bij Van Hees B.V. Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling binnendienst via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.