Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Standaarden

Standaarden

Een standaard in de chemie is een oplossing met een bepaald gewicht aan stof in een bepaald volume, deze standaardoplossing wordt als ijkwaarde gebruikt.

Ijzer, Fluoride en Yttrium 

Bij VAN HEES kunt u als professionele eindgebruiker verschillende soorten standaarden voor ICP, IC en AAS zoals IJzer(III), Fluoride en Yttrium met analysecertificaat aankopen. Om producten in onze webshop te kunnen bestellen, zult u een account aan moeten maken met uw bedrijfsgegevens.

Bedrijfsaccount aanmaken

Na het aanmaken van een account, kunt u na goedkeuring, producten bestellen uit ons veelzijdige assortiment van chemische producten, verpakkingen, eenmalige gebruiksartikelen, diverse media kortom one stop shop voor uw laboratorium.

Heeft u nog vragen over producten, onze organisatie of opmerkingen dan kunt u middels ons contactformulier deze stellen. Wij hopen u hiermee zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Download hier de brochure voor de standaarden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 156

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 156

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren