Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Handschoenen

Handschoenen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 22

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 22

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Handschoenen

Het is van belang om uw handen tegen chemische stoffen te beschermen al naar gelang de werkzaamheden die u uitoefent. De eisen aan beschermende handschoenen zijn zeer verschillend, zo bieden wij handschoenen die bescherming bieden tegen snijden, temperatuur, micro-organismen of chemicaliën.

Een handschoen voor iedere chemische stof

VAN HEES kan een breed gamma aan CE gecertificeerde handschoenen leveren van verschillende materialen zoals nitril, neopreen, latex en carbonfiber voor u als professionele eindgebruiker.

De nitril- en neopreen handschoen zijn comfortabel te dragen en hebben een goede tastzin geschikt voor eenmalig gebruik in de omgang met chemicaliën. Een standaard handschoen voor het laboratorium.

Indien een hogere bescherming tegen chemicaliën gewenst is zijn de Rubbiflex handschoenen in diverse lengtematen beschikbaar. Tevens leveren wij handschoenen geschikt voor snij- en hittebescherming en Cryohandschoenen.

Bestellen in onze webshop

Om producten uit ons assortiment te bestellen zult u een bedrijfsaccount moeten aanmaken. Na goedkeuring kunt u producten bestellen. Al onze producten zijn afkomstig van een gecertificeerde Europese leverancier. Indien u vragen heeft over producten kunt u contact opnemen via ons contactformulier of mailen naar info@vanheesbv.com.