Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Verpakkingen

Verpakkingen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 63

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 63

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Verpakkingen

Bij VAN HEES kunt u terecht voor meerdere soorten verpakkingsproducten. Voor het verpakken van vaste en vloeistoffen een aantal mogelijkheden zijn cans, emmers en potten, de bijbehorende sluitingen zijn los verkrijgbaar indien ze niet als combinatie worden verkocht. Accessoires zoals kranen en sleutels voor de cans zijn ook verkrijgbaar.

 

Cans

Voor de opslag of transport van vloeistoffen levert VAN HEES verschillende soorten kunststof cans met bijpassende accessoires zoals schroefdop, kranen en sleutels passend voor deze schroefdoppen. Ook leveren wij cans met een UN goedkeuring, dat wil zeggen dat deze cans geschikt zijn voor bepaalde gevaarlijke vloeistoffen. De UN code markering geeft aan voor welk type gevaarlijke vloeistof en tot welke dichtheid van de vloeistof deze gekeurd zijn.

 

Emmers

In ons assortiment vindt u polypropeen kunststof emmers met deksel in de maten van 1,2 tot 21,6 liter die geschikt zijn als verpakking voor zowel vloeibare als vaste stoffen. Dit geeft u verschillende mogelijkheden om uw chemie op te slaan met de juiste materialen. Ook levert VAN HEES emmers met tuit in kunststof en RVS emmers met een maatverdeling.

 

Potten

Bij VAN HEES kunt u potten verkrijgen van verschillende soorten kunststof en glas. De serie potten hebben verschillende inhouds- en nekmaten zodat u kunt kiezen welke maat pot voor u het meest geschikt is. In ons leveringsprogramma kunnen wij u ook voorzien van UN gekeurde potten van HDPE kunststof met garantiesluiting.