Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Verpakkingen

Verpakkingen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 64

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 64

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Verpakkingen

Bij VAN HEES kunt u terecht voor meerdere soorten verpakkingsproducten. Zo vindt u hier onder andere cans, emmers en potten.

Cans

Voor de veilige opslag van vloeistoffen levert VAN HEES verschillende soorten kunststof cans met schroefdop, kranen en sleutels passend voor de schroefdoppen. Wij kunnen ook cans met bijpassende schroefdop leveren met een UN goedkeuring.

Emmers

In ons assortiment vindt u polypropeen kunststof emmers met deksel in de maten van 1,2 tot 21,6 liter die geschikt zijn als verpakking voor zowel vloeibare als vaste stoffen. Ook levert VAN HEES emmers met tuit in kunststof en RVS emmers met een maatverdeling.

Potten

Bij VAN HEES kunt u potten verkrijgen van verschillende soorten kunststof en glas. De serie potten hebben verschillende inhouds- en nekmaten zodat u kunt kiezen welke maat pot voor u het meest geschikt is. In ons leveringsprogramma kunnen wij u ook voorzien van UN gekeurde potten van HDPE kunststof met garantiesluiting.

Download hier onze brochure verpakkingen.