Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Regeneratie mixed bed patronen

Regeneratie mixed bed patronen

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Het regenereren van mixed-bed patronen voor gedeminiraliseerd water

De regeneratie van mixed-bed patronen is een methode om het harsmengsel dat in een patroon is gebruikt, te hergebruiken na regeneratie. Deze kolommen bevatten een mengsel van harsen, bijvoorbeeld een kationhars en een anionhars. Dit mengsel wordt gebruikt om ongewenste ionen en verontreinigingen uit water te verwijderen. Na een verloop van tijd raken dit harsmengsel verzadigd met geladen deeltjes en moeten deze patronen worden geregenereerd om de zuiveringscapaciteit weer te kunnen gebruiken.

Er wordt een regeneratieoplossing, zoals zoutzuur en natriumhydroxide, tijdens het regeneratieproces door de patronen geleid om zo de ionen die zich vasthouden aan de harsen, van de harsen te verwijderen en ze te herstellen naar hun authentieke vorm. Dit proces maak het mogelijk dat de mixed-bed patronen herbruikbaar zijn en zo ook voortdurend zuiver water kunnen produceren. Het is een cruciale stap bij verschillende laboratorium- en industriële toepassingen, waar een continue toevoer van gedemineraliseerd water van hoge kwaliteit nodig is.

Hoge kwaliteit services voor uw laboratorium vindt u bij Van Hees B.V. Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Hebben wij een product niet gelijk voor u paraat staan, dan doen we ons best het voor u te vinden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling binnendienst via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.