Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Monsterbewerking

Monsterbewerking

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 124

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 124

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Monstername, pompen en liquid handeling

Monstername en liquid handling

Om van een product een geschikt monster te nemen voor analyse zijn verschillende hulpmiddelen in ons assortiment beschikbaar. Voor vaste stoffen of poeders kan gebruik gemaakt worden van monsternemers in buisvorm, voor vloeistoffen worden monsternemers met steel, schepbekers en bekers of wijdmonds flessen met schroefdeksel gebruikt. Dit gehele assortiment van monsterpotten en -zakken vindt u dan ook bij VAN HEES B.V.

 

Monsterbewerking

Na de monstername is het vaak nog nodig om het monster geschikt te maken voor analyse. Om de zeefrest van een vaste stof te bepalen hebben wij diverse analytische zeven in ons assortiment. Als de concentratie van een bepaalde stof in het monster dan wordt het vaste of vloeibare monster eerst opgelost of verdund in een geschikte vloeistof voor verdere analyse. Van het bewerkte monster kan dan met behulp van een manuele of automatische pipet een geschikte hoeveelheid worden gepipetteerd. VAN HEES B.V. heeft microliterpipetten van diverse fabricaten met de bijbehorende pipetpunten.