Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Maatglas en kunststof

Maatglas en kunststof

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 88

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 88

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Nauwkeurigheid en duurzaamheid zijn kernonderwerpen voor meetglas en kunststof

Meetinstrumenten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is maatglaswerk een belangrijk hulpmiddel voor het nauwkeuring meten van vloeistof, bijvoorbeeld als maatkolf, maatcilinder en maatbekers. Daarnaast is er maatglas voor het nauwkeurig toevoegen van een oplossing in de vorm van volumetrische pipetten en meetpipetten. Dit hulpmiddel is ook in kunststof te verkrijgen deze zijn lichter in gewicht dan de glazen middelen.

Dit soort glaswerk worden vooral ingezet bij het voorbereiden van oplossingen, toevoegingen waar precisie bij nodig is en bij het afmeten van monsters. Voor een breed scala aan toepassingen binnen de chemische, biologische en analytische laboratoria zijn deze benodigdheden te vinden. Andere meetinstrumenten voor handmatige titratie zijn Pellet buretten of een buret volgens Schilling. Voor het meten van de dichtheid van oplossingen kan men gebruik maken van areometers deze zijn in diverse meetbereik te verkrijgen. In het kort zijn maatglazen en kunststoffen meetinstrumenten onmisbaar in het laboratorium vanwege het veelvoudig gebruik bij het uitvoeren en opvolgen van precieze metingen binnen het laboratorium.

Van Hees B.V. levert verschillende soort hoge kwaliteit maatglas en kunststof hulpmiddelen. Daarnaast leveren wij grotendeels uit voorraad, waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Onze producten worden enkel verkocht aan professionele eindgebruikers en zijn niet verkrijgbaar voor particulieren. Bij specifieke vragen over producten uit ons assortiment, kunt u contact met ons opnemen via +31(0)475 729 460, via het contactformulier of via het mailadres info@vanheesbv.com.