Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Glaswerk

Glaswerk

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 70

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 70

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Precisie en veelzijdigheid, dat is laboratoriumglaswerk

Glaswerk is een fundamenteel onderdeel in laboratoria en staat bekend om de veelzijdigheid en precisie die het biedt bij experimenten en analyses. Onder glaswerk valt een breed spectrum aan instrumenten en hulpmiddelen die worden gebruikt in verschillende laboratoriumomgevingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere destillatiebruggen met koelers en kolf, erlenmeyers, exsiccatoren, verschillende soorten kolven, reageerbuizen, petrischalen en pipetten. Deze en nog veel andere varianten worden ieder gebruikt voor hun eigen toepassing en maakt het mogelijk voor laboratoriumomgevingen om hun eigen experimenten veilig en nauwkeurig te kunnen uitvoeren met de juiste laboratoriumbenodigdheden. Vanwege de transparante eigenschap van glas, is het mogelijk dat de laboranten visueel kunnen controleren en metingen kunnen uitvoeren, waarmee de nauwkeurigheid wordt nageleefd en de resultaten zorgvuldig kunnen worden gevolgd.

Een aantal van de grote voordelen van laboratorium glaswerk is dat het bestand is tegen chemische reacties, het kan worden blootgesteld aan hogere temperaturen en hiermee dus schikt is voor reacties en sterilisatie. Daarnaast, zoals voorheen al genoemd, zijn er talloze vormen en maten om zo aan alle specifieke behoeften en eisen te voldoen. Door het juiste gebruik en schoonmaken van het glaswerk, worden verontreinigingen voorkomen en de integriteit en nauwkeurigheid van experimenten gewaarborgd.  Hiermee blijft glas een van de hoekstenen van laboratoria en biedt het veel waarde aan de betrouwbaarheid van onderzoeken en analyses.

Bij Van Hees B.V. zijn er verschillende hoge kwaliteit laboratoriumglaswerk en hulpmateriaal verkrijgbaar. Zo leveren wij grotendeels uit eigen voorraad, zodat wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Onze producten worden enkel verkocht aan professionele eindgebruikers en zijn niet verkrijgbaar voor particulieren. Mocht u daarnaast vragen hebben over producten or andere informatie, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)475 729 460 of helpen wij u via ons contactformulier.