Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Pipetten

Pipetten

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 57

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 57

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Precisiewerk in laboratoria, pipetten zijn een onsmisbaar instrument    

Pipetten zijn laboratoriumbenodigdheden voor monsterbewerking die onmisbaar in bijna ieder laboratorium. Om snel dezelfde hoeveelheid te pipetteren zijn de microliterpipetten bij uitstek geschikt, deze zijn te krijgen in een vast volume of een variabel instelbaar volume. Pipetten worden ingezet bij een groot scala aan toepassingen, van bijvoorbeeld de analytische chemie tot aan microbiologisch onderzoek. Of het nu gaat om single-channel of multi-channel pipetten, handmatige of elektronische varianten, iedere toepassing heeft de juiste pipet nodig voor de correcte monstername. Een meer traditionele vorm van pipetten zijn de meetpipetten en de volumetrische pipetten met behulp van een pipetteerballon kan hier de vloeistof mee worden opgezogen.

Bij Van Hees B.V. vindt u hoge kwaliteit pipetten voor in uw laboratorium. Wij leveren daarbij grotendeels uit eigen voorraad, waardoor een snelle levering mogelijk is. Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Zij staan voor u klaar om u te  informeren en assisteren. Mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op!