Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Monsterbekers, flessen en potten

Monsterbekers, flessen en potten

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 25

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 25

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Monsterbekers, flessen en potten om het totale plaatje van monsterbeheer compleet te maken

Monsterbekers en flessen van kunststof zijn benodigdheden voor het nemen van monsters van vloeistoffen, ze zijn verkrijgbaar in verschillende volumematen met verschillende kleuren schroefdeksels of doppen. Bij monsterbeheer in vaten zijn monsternemers met steel verkrijgbaar, voor het nemen van agressieve vloeistoffen zijn er ook varianten in complete kunststof uitvoering. Voor het nemen van monsters van vaste stoffen zijn er monsternemers in buisvorm.

Hoge kwaliteit monsterbekers, flessen en potten zijn verkrijgbaar bij Van Hees B.V.. Om producten te kunnen bestellen, heeft u een goedgekeurd account nodig. Onze monsterbewerking producten zijn alleen bedoeld voor professionele eindgebruikers en niet verkrijgbaar voor particulieren. Indien u vragen over specifieke producten uit ons assortiment heeft, kunnen wij u van dienst zijn middels ons contactformulier. Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad, waardoor wij snelle levering mogelijk maken.