Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Membraanfilters

Membraanfilters

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Membraanfilters, kwaliteitsfilters voor zuivere resultaten

Enkele voorbeelden van toepassingen van membraanfilters is het gebruik in microbiologisch onderzoek, filtratie van mobiele fase of luchtkwaliteitscontroles. De membraanfilters zijn verkrijgbaar met verschillende membranen zoals cellulose, polyamide, microglasvezel. Diameter en poriëngrootte van de filters zijn in diverse maten verkrijgbaar zodat voor elke toepassing een geschikte variant van dit filtratiemiddel gebruikt kan worden. Voor microbiologische analyses kunnen deze membraanfilters voorzien zijn van een raster zodat koloniën snel geteld kunnen worden. Deze laboratoriumbenodigdheden zijn onmisbaar, met hun precisie en betrouwbaarheid in laboratoriumwerkzaamheden, of het nu gaat om het analyseren van een microbiële besmetting, het voorbereiden van monsters voor chromatografie of het onderzoeken van deeltjes in luchtmonsters.

Bij Van Hees B.V. zijn er verschillende membraanfilters beschikbaar, om verschillende manieren van filtratie te voorzien. Er zijn talloze manieren van filtreren en waterbehandeling, waarbij het van groot belang is om de juiste te gebruiken. Bij ons is snelle levering mogelijk omdat wij veelal uit voorraad leveren. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden over producten, neem dan contact op middels het contactformulier, bel ons op +31(0)475 729 460 of mail naar info@vanheesbv.com.