Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Spuitflessen

Spuitflessen

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Spuitflessen, de manier om effectief en nauwkeurig vloeistoffen toe te voegen

Spuitflessen zijn laboratoriumbenodigdheden die voornamelijk gebruikt worden om vloeistoffen nauwkeurig en gecontroleerd te doseren. Deze waardevolle hulpmiddelen worden veelal gebruikt in allerlei laboratoria. Zo zijn deze flessen in verschillende maten te verkrijgen en voorzien van een bedrukking die aangeeft welk product in de fles aanwezig is. Vaak zijn ze voorzien van een dop met kleurcode zodat de gebruiker visueel een makkelijk onderscheid kan maken welke vloeistof in de spuitfles aanwezig is. Door de juiste benaming worden hierdoor ook minder fouten gemaakt en kan er veiliger met de vloeistoffen worden omgegaan.

 

Van Hees B.V. de specialist in lab chemicaliën en benodigdheden

Hoge kwaliteit spuitflessen zijn verkrijgbaar bij Van Hees B.V. Daarbij leveren wij grotendeels uit eigen voorraad waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling binnendienst via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.