Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Overige bescherming

Overige bescherming

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Overige bescherming

Op een werkvloer waar wordt gewerkt met chemische stoffen is het van belang om jezelf goed te beschermen. Wanneer men zichzelf niet goed beschermt, kan dit leiden tot ernstige gezondheidsschade. Bij VAN HEES vindt u persoonlijke bescherming waardoor u veilig met chemische stoffen kunt werken.

Adembescherming

Veel stof in de ruimte kan zorgen voor serieuze gezondheidsschade, wanneer er geen correcte adembescherming wordt gedragen. Om permanente schade te voorkomen is de juiste adembescherming van cruciaal belang. Denk hierbij aan een stofmasker of een gasmasker dat bescherming biedt tegen de chemische stof waar u mee werkt.

Oogbescherming

De ogen zijn de meest kwetsbare zintuigen van het lichaam. Het is daarom van belang dat de ogen goed worden beschermd om blijvende schade te voorkomen. Door het dragen van een veiligheidsbril en andere gelaatsbescherming wordt u veiligheid gegarandeerd. Onze veiligheidsbrillen beschermen tegen chemische en mechanische gevaren en zijn tevens van hoge kwaliteit.

Professionele eindgebruiker

Om producten uit ons assortiment te bestellen zult u een bedrijfsaccount aan moeten maken met uw gegevens. Na goedkeuring kunt u producten bestellen. Al onze producten zijn afkomstig van een gecertificeerde Europese leverancier. Indien u vragen heeft over producten, kunnen wij u van dienst zijn middels ons contactformulier.