Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Waterstofperoxide

Waterstofperoxide

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Voornamelijk gebruikt als ontsmettings- of bleekmiddel, de reagens waterstofperoxide

De anorganische verbinding van waterstof en zuurstof, beter bekend als waterstofperoxide of zuurstofwater, is een oplossing van waterstofperoxide in water. De meest gebruikte concentratie is een oplossing van 30 of 35% in water en wordt voornamelijk gebruikt als een oxidant, bleekmiddel of antiseptisch middel. In laboratoria wordt deze reagentia gebruikt om te reinigen in combinatie met chloor en industrieel voor de productie van sommige organische stoffen. Waterstofperoxide oplossingen met een concentratie groter dan 12% is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.

 

Waterstofperoxide online verkrijgbaar bij Van Hees B.V.

 

Bij Van Hees B.V. vindt u verschillende varianten van hoge kwaliteit waterstofperoxide. Een snelle levering is mogelijk, omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren en zo dus een kortere levertijd kunnen hanteren. Ook leveren wij custom-made chemicaliën vanuit onze eigen productie, waardoor wij de wensen van klanten nog beter kunnen naleven en ons assortiment van chemie alleen maar groeit. Kunt u het product niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met ons personeel of stuur een bericht via het contactformulier.