Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Aceton

Aceton

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Aceton, een reagens met vele toepassingen

 

Aceton wordt veel gebruikt als oplosmiddel in het laboratorium en kan in lijmverwijderaar of verfverdunner zitten ook wordt het gebruikt om plastics, vezels en medicijnen te maken. Deze kleurloze vloeistof is brandbaar en vluchtig en heeft de chemie daarbij een smeltpunt van -94,8 graden Celsius waardoor het onder normale omstandigheden altijd als vloeibare stof voorkomt. Huidcontact met aceton is vergeleken met vele andere oplosmiddelen minder erg, alhoewel het wel licht irriterend kan zijn mede door het vet oplossend vermogen van deze reagentia waardoor het in staat is door de huidbarrière te dringen. In laboratoria wordt het daarbij soms gebruikt om glaswerk goed te drogen, na het schoonmaken met gedemineraliseerd water, om zo het glas weer gebruiksklaar te maken zonder enig water residu.

 

Reagentia bij Van Hees B.V.

 

Hoge kwaliteit aceton is verkrijgbaar bij Van Hees B.V.. Om producten te kunnen bestellen, heeft u een goedgekeurd account nodig. Mocht u vragen over specifieke producten uit ons assortiment hebben, kunnen wij u van dienst zijn middels uw vraag op te sturen via ons contactformulier. Zij staan paraat om uw verzoeken mee te nemen en mee te denken over mogelijke alternatieven of dat het product toch te verkrijgen is. Wij leveren tenslotte grotendeels uit eigen voorraad, waardoor wij een snelle levering mogelijk maken. Onze producten zijn alleen bedoeld voor professionele eindgebruikers en niet verkrijgbaar voor particulieren.