Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Metingen en analyse

Metingen en analyse

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 167

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 167

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Nauwkeurige metingen en analyses zijn cruciaal voor de juiste resultaten in een laboratorium

Een van de kerntaken van laboratoriumwerk zijn meten en analyseren, deze taken hebben een cruciale rol in het ontrafelen van complexe vraagstukken en correct noteren van de resultaten. In het laboratorium worden nauwkeurige meetinstrumenten en geavanceerde analysetechnieken gebruikt om informatie te verkrijgen over de fysieke, chemische en biologische eigenschappen van het desbetreffende materiaal  en de bijbehorende monsters. Onder andere door middel van spectroscopie, chromatografie, massaspectrometrie en andere technieken kunnen wetenschappers bijvoorbeeld verborgen samenstellingen ten toon stellen en de structuur van moleculen ontcijferen. Betrouwbare metingen en diepgaande analyses vormen de bouwstenen voor nieuwe ontdekkingen en innovaties, en dragen bij aan de vooruitgang van wetenschappelijke kennis in diverse domeinen, variërend van geneeskunde en milieuwetenschappen tot materiaalonderzoek en voedingsanalyse.

 

Verschillende meetinstrumenten en analyse mogelijkheden

Er zijn talloze test strips en testkits om bepaalde waardes snel te bepalen, meten en analyseren. Ze zijn er om de pH waarde te meten, verschillende testkits voor snelle analyse van bepaalde chemische stoffen, COD, hardheid in een bepaald bereik om zo een secuur mogelijk resultaat te kunnen verkrijgen. Daarnaast zijn er ook pH-elektrodes waarmee de pH-waarde elektronisch gemeten wordt. Zo zijn er ook nog andere meetinstrumenten, denk aan thermometers en temperatuur strips om te meten of mengsels de juiste temperatuur hebben. Ook van deze soort benodigdheden zijn er verschillende varianten beschikbaar, denk aan conventionele thermometen tot aan elektronische meters.

 

Van Hees B.V levert verschillende soorten meetinstrumenten, test strips en testkits. Zo is er voor elke analyse of meting wel één of meerdere mogelijkheid. Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad, wat ervoor zorgt dat snelle levering mogelijk wordt gemaakt. Mocht u verdere vragen hebben over producten of staat uw gezochte product, dan neem gerust contact op via het contactformulier, bel ons of stuur een mail naar info@vanheesbv.com.