Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Metingen en analyse

Metingen en analyse

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 147

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 147

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Metingen en analyse

Bij VAN HEES kunt u verschillende producten aanschaffen voor metingen en analyses. Op deze manier kunt u op een eenvoudige manier snel en nauwkeurig bepalen wat de concentratie is van een bepaalde stof in een vloeibare oplossing. In deze categorie vindt u volledige kuvettentesten, indicator papier en ook thermometers met insteekvoeler.

Kuvettentesten

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten kuvettentesten, bijvoorbeeld voor nitraat, ijzer, fosfaat en zink van het merk Hach. Met onze kuvettentesten kunnen alle toepassingen op het gebied van wateranalyse worden uitgevoerd. U bent verzekerd van nauwkeurige en betrouwbare meetwaarden en bovendien zijn de testen milieuvriendelijk door minder gebruik van chemicaliën.

Gecertificeerde Europese leverancier

Ons assortiment bestaat onder andere uit pH indicator testen, Sulfiet en Peroxide testen. Als professioneel eindgebruiker kunt u onze producten bestellen met een bedrijfsaccount. Al onze producten zijn afkomstig van een gecertificeerde Europese leverancier.

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden over de producten, neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@vanheesbv.com.