Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Pincetten

Pincetten

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Pincetten zijn er voor precisie met elke beweging

Een pincet is een veelzijdig hulpmiddel in laboratoria. Deze laboratoriumbenodigdheden zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen omdat ze variëren in vorm en functie. Zo zijn er rechte en gebogen pincetten, die allebei hun eigen specifieke laboratoriumtaken hebben. Rechte pincetten worden gebruikt om kleine monsters op te pakken, zoals bijvoorbeeld microscopische objecten of weke weefselmonsters. Daarnaast worden pincetten met gebogen punten het meeste gebruikt voor het hanteren van monsters in buizen. Door de juiste pincet te gebruiken, kunnen de laboranten vertrouwen op deze precisiegereedschappen en kunnen monsters nauwkeurig worden geplaatst, verplaatst en gemanipuleerd. Zo wordt er nauwkeurigheid en controle geboden bij onder andere monsterbeheer, het manipuleren van kleine onderdelen of het plaatsen van microscopische preparaten. Op deze wijze dragen deze gereedschappen bij aan betrouwbaarheid van analyses en experimenten.

Van Hees B.V. verkoopt allerlei verschillende soorten laboratoriumbenodigdheden, waaronder kroezen voor verhitting en as-analyses. Wij leveren veelal uit voorraad waardoor snelle levering mogelijk wordt gemaakt. Naast eigen voorraad, hebben wij ook deskundig personeel die u te woord graag te woord staat bij enige vragen. U altijd contact opnemen met onze afdeling binnendienst via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.