Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Natriumchloride

Natriumchloride

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Natriumchloride, beter bekend als keukenzout

 

Natriumchloride, in de volksmond ook wel bekend als zout. De meest bekende toepassing van deze reagentia is dat het gebruikt wordt als tafelzout en voegt dit extra smaak toe aan gerechten. Daarnaast wordt het in een verdunde oplossing gebruikt als neusspray en oogdruppels. Een industriële toepassing is het gebruik in zoutsproeikasten voor het testen van corrosiebestendigheid. In de koudere tijden wordt het vaker gebruikt wanneer de wegen glad zijn, om meer grip te krijgen, als strooizout. Deze chemie wordt veelal gebruikt bij de productie van verschillende chemicaliën. Onder andere chloor, natrium en -hydroxide, en waterstof worden geproduceerd in het laboratorium met behulp van natriumchloride.

 

Natriumchloride bij Van Hees B.V.

 

Bij Van Hees B.V. vindt u verschillende soorten hoge kwaliteit reagentia. Verschillende soorten chemie, het assortiment wordt alleen maar groter.  Wij leveren custom-made chemicaliën vanuit onze eigen productie, waardoor wij de wensen van klanten nog beter kunnen naleven. Daarnaast is een snelle levering mogelijk, omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren en zo dus een kortere levertijd kunnen hanteren.Kunt u het product niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met ons personeel of stuur een bericht via het contactformulier.