Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Rondfilters

Rondfilters

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

De cirkelvormige filters die hun kracht laten zien in het laboratorium

Rondfilters voornamelijk gemaakt van cellulose of glasvezel, zijn deze cirkelvormige filters te gebruiken voor het scheiden van vaste deeltjes uit vloeistoffen. Rondfilters zijn voor een breed scala aan laboratoriumtoepassingen geschikt, variërend van het voorbereiden van oplossingen tot aan het zuiveren van monsters, waarbij ze te verkrijgen zijn in verschillende poriegroottes en afmetingen. Hun rol is het verwijderen van deeltjes die de zuiverheid van een monster zouden kunnen beïnvloeden. Deze laboratoriumbenodigdheden zorgen door hun consistente en betrouwbare filtratie ervoor dat laboratoriumprofessionals hier op kunnen vertrouwen bij onder andere kwaliteitscontroles van vloeistoffen, microbiologische analyses en monsterconcentraties. Door de consistentie en betrouwbaarheid die geboden wordt door deze rondfilters, dragen deze filtratiemiddelen bij aan de nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid van analyses en experimenten.

Van Hees B.V. levert hoge kwaliteit rondfilters voor in uw laboratorium. Ook leveren wij grotendeels uit eigen voorraad waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling binnendienst via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.