Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Flessen, potten, containers en hulpmateriaal

Flessen, potten, containers en hulpmateriaal

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 109

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 109

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Zorgvuldig chemie opslaan met flessen, potten, containers en ander hulpmateriaal

Flessen, potten, containers en ander hulpmateriaal zijn onmisbare hulpmiddelen in een laboratorium. Ze vormen hierbij de fundering voor het bewaren, transporteren en beheren van een breed scala aan materialen. Deze voorraadartikelen variëren in grootte, vorm en materiaal, en worden deze laboratoriumbenodigdheden zorgvuldig geselecteerd op basis van de specifieke behoeften van de analyse of het experiment. Flessen en potten, normaliter gemaakt van glas of kunststof, worden gebruikt voor het opslaan van reagentia, chemicaliën en monsters.

Containers, zoals bijvoorbeeld drums en jerrycans, die worden ingezet voor opslag en transport van grotere volumes van stoffen. Sluitingen, doppen, labels en andere soorten hulpmateriaal zorgen ervoor dat de organisatie en opslag van deze chemie vergemakkelijkt wordt. Deze hulpmaterialen zijn van essentieel belang met betrekking tot het beheren en organiseren van materiaal in het laboratorium. Dit draagt daarmee bij aan de efficiëntie, nauwkeurigheid en veiligheid in laboratoria en zorgt ervoor dat analyses correct en nauwkeurig kunnen worden gedaan.

 

Bij Van Hees B.V. zijn er verschillende hoge kwaliteit containers, flessen, potten en accessoires of hulpmateriaal verkrijgbaar. Onze producten worden daarbij enkel verkocht aan professionele eindgebruikers en zijn niet verkrijgbaar voor particulieren. Daarnaast leveren wij grotendeels uit voorraad, waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Mocht u specifieke vragen hebben over producten uit ons assortiment, kunnen wij u onder andere helpen via ons contactformulier of kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)475 729 460.