Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Stoppen

Stoppen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 17

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 17

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Stoppen blijven onmisbaar bij het laboratoriumbeheer

Stoppen zijn een belangrijk component binnen laboratoria en worden gebruikt voor het afdichten van verschillende glazen of kunststoffen containers, flessen, kolven en reageerbuizen. Zo zijn deze laboratoriumbenodigdheden onmisbaar, aangezien deze ervoor zorgen dat er geen stoffen uitstromen of worden blootgesteld aan de omgeving. Dit zorgt ervoor dat de integriteit en kwaliteit van de monsters of reagentia wordt behouden en er geen onzuiverheden optreden binnen het monster. Laboratoriumstoppen zijn voornamelijk gemaakt van glas, kunststof, rubber of siliconen, vanwege de duurzaamheid, bestandheid tegen chemie. Door de verscheidenheid aan varianten van stoppen zijn er opties genoeg binnen laboratoria. De juiste stop zorgt ervoor dat de veiligheid en kwaliteit van het experiment gewaarborgd wordt en hiermee de veiligheid van de laboranten ook gegarandeerd blijft. Deze benodigdheden zijn veelzijdig en onmisbaar als aanvulling op laboratoriumapparatuur en zorgt ervoor dat monsters kunnen worden afgesloten, kwaliteit behouden blijft en veilig kan worden opgeslagen.

Verschillende soorten buizen en toebehoren bij Van Hees B.V.

Van Hees B.V. levert u hoge kwaliteit laboratoriumstoppen. Wij zijn daarnaast ook een specialist in chemicaliën en andere laboratoriumbenodigdheden. Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad, waardoor voor ons een snelle levering mogelijk is.  Ook hebben wij opgeleid personeel waarmee wij u juist kunnen informeren. Mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan kunt u gerust contact opnemen en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!