Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Spuitfilters

Spuitfilters

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Het optimaal filtreren in het laboratorium door middel van de juiste spuitfilters 

Spuitfilters vormen een onmisbaar instrument in laboratoriumomgevingen voor nauwkeurige en veilige filtratie van vloeistoffen. Deze laboratoriumbenodigdheden, vaak vervaardigd uit materialen zoals cellulose, PTFE of nylon, worden gebruikt in combinatie met spuiten om monsters te zuiveren door ongewenste deeltjes te verwijderen. De fijne poriegroottes van de filters zorgen voor een effectieve retentie van deeltjes, wat essentieel is bij het voorbereiden van monsters voor analyses, chromatografie, of celcultuurtoepassingen. Spuitfilters bieden laboratoriumprofessionals de mogelijkheid om monsters te zuiveren zonder het risico op kruisbesmetting. Deze filters zijn flexibel in gebruik en geschikt voor diverse laboratoriumtoepassingen waar precisie en zuiverheid van het monster van het grootste belang zijn. Ze dragen bij aan een efficiënte laboratoriumpraktijk en verzekeren betrouwbare analyseresultaten.

Bij Van Hees B.V. vindt hoge kwaliteit spuitfilters, van begin tot eind. Wij zijn een specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad, waardoor snelle levering mogelijk is. Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Hiermee kunnen wij u juist informeren over het filters dat u nodig heeft en mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op via het contactformulier,  via +31(0)475 729 460 of u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!