Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Sterilisatie en autoclaveren

Sterilisatie en autoclaveren

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Sterilisatie en autoclaveren

In de gezondheidszorg wordt sterilisatie met stoom het meest toegepast als vorm van sterilisatie. Dit proces is uiterst effectief tegen alle micro-organismen en tevens goed toepasbaar voor hittebestendige instrumenten, vloeistoffen en textiel. Een autoclaaf is een toestel waar door middel van stoom onder druk vloeistoffen, instrumenten, glas doeken en plastics gesteriliseerd kunnen worden. Een autoclaaf bestaat uit een drukvat dat water bevat en een  geperforeerd metaal waarin de instrumenten gesteriliseerd kunnen worden. Door de overdruk wordt de temperatuur van het water hoger dan 100 °C waardoor bacteriën, schimmels en virussen sneller en waar de kans groter is dat zij worden gedood.

Bedrijfsaccount aanmaken

Wij leveren onze producten alleen aan professionele eindgebruikers, u zult dus eerst een bedrijfsaccount aan moeten maken. Na goedkeuring is het mogelijk om producten uit ons assortiment van chemische producten, verbruiksmaterialen en verpakkingen bestellen. Al onze producten zijn afkomstig van een gecertificeerde Europese leverancier.