Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Kroezen

Kroezen

Bekijken als Rooster Lijst

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Het hulpmiddel voor as-analyses, keramische of porseleinen kroezen 

Kroezen, de benodigdheden die gebruikt worden bij het drogen of verassen van de te onderzoeken stof zijn verkrijgbaar in kwarts en porseleinen. Deze materialen zijn bestand tegen hoge temperaturen, wat het een ideale oplossing maakt voor het uitvoeren van as-analyses en het verwijderen van organische materie. Deze kroezen zijn daarbij te verkrijgen in verschillende soorten en maten met of zonder deksel, wat ze geschikt maakt voor allerlei toepassingen.

In combinatie met een brander of moffeloven worden kroezen gebruikt om monsters te verhitten tot een constante temperatuur. Dit zorgt ervoor dat er een continue verwarming van dit verbruiksmateriaal mogelijk is zonder dat het verhitten wordt verstoord. Door dit soort apparatuur wordt de kans geboden om as-analyses ook in het klein te doen en kan ieder laboratorium hiermee voorzien zijn.

Van Hees B.V. verkoopt allerlei verschillende soorten laboratoriumbenodigdheden, waaronder kroezen voor verhitting en as-analyses. Wij leveren veelal uit voorraad waardoor snelle levering mogelijk wordt gemaakt. Naast eigen voorraad, hebben wij ook deskundig personeel die u te woord graag te woord staat bij enige vragen. U altijd contact opnemen met onze afdeling binnendienst via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.