Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Perchloorzuur

Perchloorzuur

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

De reagentia genaamd perchloorzuur

Perchloorzuur, ook wel bekend als waterstofperchloraat, komt voor als oplossing in water en wordt voornamelijk gebruikt in het laboratorium of in de pyrotechniek. Deze reagens behoort tot de halogeenzuurstofzuren. Perchloorzuur is een sterk zuur opgelost in water. Wanneer men kijkt naar het laboratoriumgebruik, dan wordt perchloorzuur als oxidator of als zuur gebruikt. Het kan daarbij worden gezuiverd door middel van distillatie. Ook wordt dit zuur gebruikt voor elektrolytisch polijsten van bepaalde metalen. Vanwege de sterke oxiderende eigenschap, moet sterk rekening worden gehouden met de veiligheid wanneer deze reagentia in contact komt met metalen en ontvlambare stoffen.

 

Perchloorzuur bij Van Hees B.V.

 

Bij Van Hees B.V. vindt u verschillende soorten hoge kwaliteit zuren. Verschillende soorten chemie, het assortiment wordt alleen maar groter. Een snelle levering is mogelijk, omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren en zo dus een kortere levertijd kunnen hanteren. Ook leveren wij custom-made chemicaliën vanuit onze eigen productie, waardoor wij de wensen van klanten nog beter kunnen naleven. Kunt u het product niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met ons personeel of stuur een bericht via het contactformulier.