Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Zwavelzuur

Zwavelzuur

Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Zwavelzuur, een van de essentiële reagens in de kunstmeststoffenindustrie

Zwavelzuur, een belangrijk mineraal zuur, dat een van de belangrijkste universeel toegepaste grondstoffen in de chemische industrie. Hierbij wordt het onder andere gebruikt als katalysator bij andere verbindingen. Deze reagens komt het meeste voor in de kunstmeststoffenindustrie en lood accu’s. Hoewel deze reagens niet brandbaar of ontvlambaar is van zichzelf, heeft het een grote reactiviteit met andere materialen waardoor er alsnog brand of explosies kunnen ontstaan. Bij huishoudelijk gebruik kan je daarbij denken aan een ontstoppingsmiddel. Het is een zuur dat volledig mengbaar is met water. Onder standaardomstandigheden komt het voor als een kleurloze, geurloze, viskeuze en sterk hygroscopische vloeistof met een glasachtige glans. De meest voorkomende commerciële variant is de oplossing salpeterzuur in water met een concentratie van 65%.

 

Zwavelzuur bij Van Hees B.V.

 

Bij Van Hees B.V. vindt u verschillende soorten hoge kwaliteit chemie. Verschillende soorten en varianten van zwavelzuur, het assortiment wordt alleen maar groter. Een snelle levering is mogelijk, omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren en zo dus een kortere levertijd kunnen hanteren. Ook leveren wij custom-made chemicaliën vanuit onze eigen productie, waardoor wij de wensen van klanten nog beter kunnen naleven. Kunt u het product niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met ons personeel of stuur een bericht via het contactformulier.