Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Petroleum Ether

Petroleum Ether

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Een bekende reagentia in de petroleumraffinaderij, petroleum ether.

 

Petroleumether wordt verkregen door het distilleren van ruwe aardolie. Dit mengsel bestaat uit lichte koolwaterstoffen, waarbij de samenstelling  kan verschillen per producent. Het meeste komt deze reagentia voor in de petroleumraffinaderij, waar het aan brandstofmengsels zoals benzine wordt toegevoegd. Ook wordt het vaker gebruikt als oplosmiddel  in de organische industrie en het wordt gebruikt als oplosmiddel voor latex, vetten, harsen. Zo zijn er ook verschillende varianten, ieder met andere ranges van kookpunten om zo opties te bieden voor verschillend gebruik. De meest gebruikelijke variant is Petroleum ether 40-60.

 

Petroleum ether verkrijgbaar bij Van Hees B.V.

 

Bij Van Hees B.V. vindt u verschillende varianten van hoge kwaliteit reagentia. Verschillende soorten chemie, het assortiment wordt alleen maar groter. Een snelle levering is mogelijk, omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren en zo dus een kortere levertijd kunnen hanteren. Ook leveren wij custom-made chemicaliën vanuit onze eigen productie, waardoor wij de wensen van klanten nog beter kunnen naleven. Kunt u het product niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met ons personeel of stuur een bericht via het contactformulier.