Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Kleding

Kleding

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Beschermende kleding voor in het laboratorium

In laboratoria speelt kleding een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en bescherming van het personeel. Door middel van specifieke kledingvoorschriften wordt mogelijke blootstelling aan gevaarlijke chemicaliën, biologische stoffen en andere risico’s geminimaliseerd. Door het opvolgen van deze maatregelen ontstaat er een standaard en gecontroleerde werkomgeving binnen het laboratorium. De juiste voorschriften verschillen natuurlijk per laboratorium, maar zo gebruikt iedere werkomgeving ook de correcte persoonlijke bescherming.

 

Zo creëren bijvoorbeeld laboratoriumjassen niet enkel een fysieke barrière, maar deze beschermen ook tegen mogelijk contaminatie van kleding. Zo worden veiligheidsbrillen en gelaatsmaskers gebruikt om ogen en het gezicht te beschermen tegen spatten en schadelijke deeltjes die vrijkomen bij experimenten. Dit soort kledingvoorschriften zorgen ervoor dat de integriteit van het laboratoriumwerk wordt nageleefd, bevordert het de veiligheid van het laboratoriumpersoneel en zorgt het ervoor dat de experimenten zo zorgvuldig en veilig mogelijk worden gedaan.

 

Van Hees B.V. levert hoge kwaliteit kleding voor in het laboratorium. Deze kleding voldoet aan de gestelde eisen en zorgt ervoor dat het werk veilig en zorgvuldig gedaan kan worden. Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Hebben wij een product niet gelijk voor u paraat staan, dan doen we ons best het voor u te vinden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling binnendienst via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.