Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Spuiten en naalden

Spuiten en naalden

Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Precisie-injecties met de juiste spuiten en naalden zijn onmisbaar

Spuiten en naalden hebben een belangrijke rol in laboratoria, waarbij dit duo een cruciale taak heeft bij veel verschillende toepassingen. Zo zijn spuiten, die normaliter van glas of kunststof zijn gemaakt, belangrijk om nauwkeurige vloeistoffen te meten en af te geven. Zo worden deze disposables vooral gebruikt bij het doseren van reagentia, het uitvoeren van injecties (bij onder andere chromatografie- en andere analytische processen) en met het voorbereiden van monsters. Anderzijds, zijn naalden verantwoordelijk voor het doorboren van membranen en het zorgt voor een nauwkeurig afgeven van vloeistoffen uit de spuit. Deze spuiten en naalden bieden flexibiliteit en precisie, of het nou gaat om chemische analyses, monsterbeheer of andere toepassingen. De mogelijkheid tot deze verschillende toepassingen laat zien dat deze laboratoriumbenodigdheden voor een breed scala aan laboratoriumwerkzaamheden inzetbaar zijn.

Van Hees B.V. levert verschillende soort hoge kwaliteit spuiten en naalden. Wij leveren grotendeels uit voorraad, waardoor het mogelijk is voor ons om een snelle levering mogelijk te maken. Onze producten worden echter wel enkel verkocht aan professionele eindgebruikers en zijn niet verkrijgbaar voor particulieren. Bij specifieke vragen over producten uit ons assortiment, kun u contact met ons opnemen via +31(0)475 729 460, via het contactformulier of via het mailadres info@vanheesbv.com.