Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Statiefmateriaal

Statiefmateriaal

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaan met de stabiliteit van statiefmateriaal in het laboratorium

Statiefmateriaal is een belangrijk hulpmiddel bij het ondersteunen van verscheidene apparatuur en glaswerk, wanneer er experimenten en analyses worden uitgevoerd. Een aantal voorbeelden van dit soort materiaal zijn klemmen, statiefringen en statiefstaanders. Deze zorgen er onder andere voor dat er een stabiele en veilige ondersteuning wordt geboden aan bijvoorbeeld buretten, reageerkolven en trechters. Hierdoor wordt de mogelijkheid geboden dat, vanwege hoogteverschillen en positioneringsflexibiliteit, de apparatuur zo kunnen worden gepositioneerd dat ze nauwkeurige metingen en chemische reacties efficiënt beheerd kunnen worden. Deze labortoriumbenodigdheden zijn normaliter gemaakt van metaal met een coating of duurzaam roestvrij staal, wat langdurig gebruik mogelijk maakt vanwege de bestandheid tegen corrosie.

Verschillende soorten statiefmateriaal verkrijgbaar bij Van Hees B.V.

Van Hees B.V.  is een specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Bij ons vindt u hoge kwaliteit statiefmateriaal. Voor ons een snelle levering mogelijk, vanwege het feit dat wij veelal uit voorraad leveren.  Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Hiermee kunnen wij u juist informeren en mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!