Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

2-Propanol

2-Propanol

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

De reagentia die vooral bekend staat als ontsmettingsmiddel, 2-Propanol

 

Isopropanol of propanol-2 is in zuivere toestand een kleurloze, ontvlambare organische verbinding met een kenmerkende geur. Deze chemie staat ook wel bekend als IPA en zo komt isopropanol voor in een grote variatie aan producten, zoals bijvoorbeeld in verschillende reinigingsmiddel en ontvetter in industriële toepassingen en als ontsmettingsmiddel n de gezondheidszorg, toepassing in huishoudelijk gebruik bijvoorbeeld voor het schoonmaken van brillenglazen. Bij langdurige blootstelling aan deze reagentia kan het mogelijk zijn dat het effecten heeft op het zenuwstelsel en zorgt het voor uitdroging van de huid. Verder wordt het ook toegepast om ethanol ongeschikt te maken voor menselijke consumptie, wat men in de volksmond denaturatie noemt.

 

Ontsmettingsalcohol bij Van Hees B.V.

 

Hoge kwaliteit chemie is verkrijgbaar bij Van Hees B.V.. Om producten te kunnen bestellen, heeft u een goedgekeurd account nodig. Onze producten zijn alleen bedoeld voor professionele eindgebruikers en niet verkrijgbaar voor particulieren. Mocht u vragen over specifieke producten uit ons assortiment hebben, kunnen wij u van dienst zijn middels uw vraag op te sturen via ons contactformulier. Zij staan paraat om uw verzoeken mee te nemen en mee te denken over mogelijke alternatieven of dat het product toch te verkrijgen is. Wij leveren tenslotte grotendeels uit eigen voorraad, waardoor wij een snelle levering mogelijk maken.